Adecco

adecco.png

Adecco


Kvar? Stadionbygget, 3.etg
Tlf: 57 62 99 99
E-post: bemanning.sogndal@adecco.no
Webside: www.adecco.no

moteplass.png

Næraste møteplass

”Better work, better life” – vi anstrenger oss for å oppnå dette i alt vi gjør. Vår forretning bygger på ditt behov for å realisere deg gjennom jobben, men også i livet generelt. Når dette realiseres, presterer du bedre!

Adecco ønsker å oppnå en optimal match mellom arbeidstakernes ønsker/kvalifikasjoner og bedriftenes behov. Vi tror ansatte i Adecco da får en stor mulighet til å ha en positiv innvirkning på både individer, bedrifter og dermed samfunnet som helhet.

For å utnytte denne muligheten fullt ut jobber Adecco sine ansatte etter prosedyrer og metoder som er kvalitetssikret og ISO-sertifisert. Våre arbeidsrutiner er bygget på ufravikelige etiske prinsipper av høy standard. ”Adeccos visjon er å skape en virkelig global leder innen bemanningsløsninger.” For å tiltrekke oss og beholde dyktige medarbeidere har vi fokus på utvikling – både personlig og faglig. Samtidig søker mange trygghet. Dette behovet imøtekommes ved at en stadig større andel medarbeidere får tilbud om fast ansettelse i Adecco. I tillegg rekrutterer Adecco Select flere hundre mennesker til faste stillinger hos våre kunder.

Som medarbeider i Adecco blir du vår viktigste ressurs og vårt ansikt utad. Vi blir din arbeidsgiver og sørger for lønn, feriepenger og andre forpliktelser. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal trives og få muligheter til å utvikle deg!